Yener KÜTÜKCÜ - Müdür

Yener Kütükcü,  1974  yılında Narman Kışla Köyü”nde doğdu. İlköğretimi Kelkit YBO da,  ortaöğretimi  Narman´ da tamamladı. 2000 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

2000 yılında Erzurum-Narman Güvenlik Köyü İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 2003 yılında Narman 18 Mart İlköğretim Okulu’na sınıf öğretmeni olarak ataması yapıldı.

2005 yılında Narman Şekerli İlköğretim Okulu’na okul müdürü olarak atandı. 2011 yılında zorunlu  yer değiştirmeden dolayı  Narman 18 Mart İlköğretim Okulu’na ataması yapıldı.

2012 yılında 6287 sayılı yasa gereği Narman 18 Mart İlkokulu’na kadrosu aktarıldı. Aynı okulda okul müdürü olarak görevine devam etti.

08/07/2019 yılında Yakutiye- Tatbikat İlkokulu´na okul müdürü olarak ataması yapıldı. Görevine halen daha devam etmektedir.

Evli ve dört çocuk babasıdır.