Tatbikat İlkokulu

Vizyon: Erzurum merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren, eğitim-öğretim yapan tüm ilköğretim okulları içerisinde başarı yönünden birinci sırayı yakalamak. Türkiye genelinde faaliyet gösteren, eğitim-öğretim yapan tüm ilköğretim okulları içerisinde başarı yönünden en iyi ilk on okul arasında yerimizi almak. Bilimsel ve teknolojik gelişmeler ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun çalışan ve sürekli olarak kendini geliştiren yenileşmeye açık bireyler yetiştirmek. Çevresinde öncelikli tercih edilen, ülke ekonomisine katkıda bulunacak akademik anlamda kariyer sahibi bireyler yetiştiren, sosyal ve sportifi faaliyetleriyle adından söz ettiren güçlü eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Bütün öğrencilerimize çağdaş eğitimin tüm imkanlarını sunmaya onları bilgi ve beceri yönünden en üst düzeye ulaştırmaya, ahlak, kişilik ve karakter yönünden iyi davranışlar kazandırmaya, kendilerini tanıyan, toplumla barışık, sürekli kendini geliştiren, yenileyen ve ilerleyen olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevre ile iyi iletişim kurabilen, vatanını milletini seven, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olarak hayata hazırlanmaya tüm okul personeli, veli ve çevre kuruluşları ile işbirliği yaparak çalışacağız.

Başarılar: Okulumuz Erzurum´un en önde gelen okulları arasında olup çeşitli alanlarda ilçe, il ve ulusal başarıları bulunmaktadır.

Saatler: 08.00-17.00
Isınma: Doğalgaz/Kalorifer
Servis Bilgisi: Çeşitli özel servisler hizmet vermektedir.
Sportif Etkinlikler: Yüzme
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Teknofest, E-Twinning, ERBAP, ERDEM
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twinning

Telefon - 0442 234 78 18

WEB - https://tatbikatilkokulu.meb.k12.tr

Adres - LALAPAŞA MAH. HASTANELER CAD. TATBİKAT OKULU BLOK NO 37B YAKUTİYE / ERZURUM

Öğretim Şekli :İlkokul Normal Öğretim-Okul Öncesi İkili Öğretim şeklindedir.

Yerleşim Yeri - Gez Mah. Hastaneler Cad. No:37 Yakutiye/ERZURUM

Ulaşım Şehir içi minibüslerle ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez